186 lejeboliger med 

skøn beliggenhed i Horsens

Fjordglimt

I den nordøstlige del af Horsens, på Kollegievænget 22-30, ligger Fjordglimt, som byder på 186 flotte og nyistandsatte lejligheder.

Her kommer du til at bo lige ud til det naturskønne og fredede Nørrestrand, hvor du kan nyde en gå- eller løbetur i grønne omgivelser – samtidig med, at der kun er tre kilometer ind til Horsens midtby.

Fjordglimt er opført i fire karreer, der hver har et hyggeligt gårdmiljø i midten, hvor der er god plads til leg, hygge og grillaftener med venner, familie og naboer.

Ud over lejlighederne byder Fjordglimt på et dejligt fælleshus, et vaskehus, gode parkeringsmuligheder, aflåste cykelskure, elevator og grønne fællesarealer. Og det er tilladt at holde husdyr i lejlighederne.

Antal lejligheder
0
Antal kvadratmeter
0-0
Husleje fra (kr/md)
0

186 lækre lejeboliger i Horsens

De nyistandsatte lejligheder i Fjordglimt er lige store, men de varierer brutto mellem 68 og 71 m², som fordeler sig på køkken, stue, badeværelse og to gode værelser.

Flyt ind uden at betale indskud

Med en mikroforsikring fra Keyhole kan du undgå at have penge bundet i et depositum. Pris fra kr. 115/md.
(åbner i et nyt vindue)

Nyd de fantastiske omgivelser hver eneste dag

Lær området at kende

Om Fjordglimt

Fjordglimt består af fire karéer, der ligger side om side ud til det attraktive naturområde ved Nørrestrand. Alle lejlighederne er nyistandsat i lyse og lækre materialer, som gør det nemt for dig at indrette.

I nærområdet finder du alt, du har brug for i hverdagen af gode indkøbsmuligheder, skoler, institutioner og med kort afstand til Horsens midtby – og byens mange kulturinstitutioner.

I 2022 bliver Fjordglimt nabo til Horsens' nye rådhus.