Lyse og lækre lejligheder

De nyistandsatte lejligheder i Fjordglimt er lige store, men de varierer brutto mellem 68 og 71 m², som fordeler sig på køkken, stue, badeværelse og to gode værelser. Lejlighederne er lyst og lækkert indrettet i nøje udvalgte materialer, der er nemme at holde.

Fra flere af boligerne kan du nyde den gode udsigt ud over det naturskønne Nørrestrand og Horsens Fjord og de fleste lejligheder i stueplan har en stor privat terrasse på ca. 15 m².

Boligerne henvender sig både til par, enlige, studerende, ældre og den lille familie. Boligerne er desuden oplagte som dele-lejligheder.

Der er stik til internet og TV i lejlighedens opholdstue samt de to soveværelser.

Moderne indretning

Fra svalegangen træder du ind i lejlighedens lyse og venlige køkken, der ligger i åben forbindelse med den rummelige opholdsstue. 

Både køkken, stue og værelser fremstår lyse og indbydende med hvide vægge og lofter og gennemgående egetræs-laminatgulve. Der er vinduer i begge ender af lejligheden, som sikrer et skønt lysindfald.

I stueplan leder terrassedøren i opholdsstuen ud til de grønne fællesarealer, mens lejlighederne på anden og tredje sal har fransk altan. 

Der er stik til internet og TV i både opholdsstue og værelser.


BBR Boligareal: 68-71 m²

Antal værelser: 3

Husleje: Fra 6.900 pr. md.

Tid til at spise

Køkkenet er et HTH-køkken med hvide fronter med stålgreb og en grå-mønstret laminatbordplade med nedfældet stålvask. I køkkenet er der desuden emfang med centraludsugning, glaskeramisk kogeplade, ovn og et stort fryse/køleskab. 

I køkkenet er der masser bordplads – og der er gjort klar til, at du kan indrette dig med et par barstole ved køkken-halvøen.

 

Få en uforpligtende fremvisning

Kontakt os i dag

Rum til ro, leg og afslapning

Lejlighedens to værelser er begge ca 10 m2 store og næsten kvadratiske, så de er nemme at indrette, uanset om det er et soveværelse, kontor eller børneværelse, du har brug for. 

Her får du nemt plads til en seng og et garderobeskab, et skrivebord eller en kommode – alt efter dine behov. 

Stilrent badeværelse

Indretningen på badeværelset giver rummet et let og stilrent udtryk – med flotte grå klinker på gulvet og hvide klinker i brusenichen, som er elegant afskærmet med en glasvæg. 

Badeværelsesmøblet er hvidt med en flot granitbordplade med nedfældet vask. Der er desuden sørget for et dejligt stort spejl over vasken, et væghængt toilet og halogenspots i loftet.

Badeværelsets størrelse gør det muligt at installere både en vaskemaskine og en tørretumbler, hvis du ønsker det.

 

Ring og book en uforpligtende fremvisning

+45 33 75 10 10

Om Fjordglimt

Fjordglimt er opført i fire karreer, der hver har et dejligt gårdmiljø i midten – hvor beboerne kan samles om leg, grill og hygge.

Her kommer du til at bo på en attraktiv beliggenhed lige ud til det naturskønne og fredede Nørrestrand – og kun tre kilometer fra Horsens midtby.