Om Fjordglimt

På en naturskøn beliggenhed i den nordøstlige del af Horsens ligger Fjordglimt, som består af fire identiske murstensrøde karrer med 186 istandsatte treværelseslejligheder.

Fjordglimt er for dig, der vil have en moderne, lys og venlig bolig i grønne omgivelser – men samtidig bo tæt på byens liv og oplevelser.

Byggeriet ligger ud til det naturskønne og fredede Nørrestrand, hvor du kan nyde en gå- eller løbetur med udsigt til både skoven og Horsens Fjord. 

Til byggeriet hører desuden 9.000 m² grønne fællesarealer, skønne gårdrum, et fælleshus med gildesal, aflåste cykelskure, gode parkeringsforhold og elevatorer.

 

Nyd roen og de grønne omgivelser

På de store fællesarealer, som ligger på østsiden af Fjordglimt-boligerne, er der masser af plads, højt til himlen og grønt lige så langt øjet rækker.

Nyd naturen og området fra et picnictæppe eller tag en bold under armen og spil en fodboldkamp på kunstgræsbanen, der hører til Fjordglimt-boligerne. 

Når du trænger til at gå eller løbe en tur, finder du nemt en rute på de hyggelige stier ved Nørrestrand. Måske du spotter en af vildhestene, der græsser i området nord for Nørrestrand?

Tæt på byens liv

Når du får lyst, kan du hoppe på cyklen eller bussen og nå til Horsens midtby på kun 10 minutter. 

I Horsens er der masser af muligheder for at shoppe i butikkerne på Søndergade, tage en tur i teatret eller biografen – eller nyde den gode mad på byens mange caféer og restauranter. 

Byen er også kendt for sine mange kulturoplevelser, festivaler og store koncerter – som du blandt andet kan opleve på CASA Arena, på FÆNGSLET, der ligger tæt på Fjordglimt.

På de varme sommerdage vil du nyde kun at have 1,3 km til byens strand ved Langelinie eller at besøge det nye havnebad ved Horsens havn.

Få en uforpligtende fremvisning

Kontakt os nu

Gode parkeringsforhold

Parkér frit din bil på én af Fjordglimt-boligernes mange parkeringspladser. Til hver lejlighed hører der desuden et aflåst cykelskur, hvor du trygt kan stille din cykel, scooter eller grill – eller opbevare børnenes kælk og løbehjul.

Fælles vaskehus

Ved indflytning får du udleveret et vaskekort, som du kan bruge i det fælles vaskehus, som ligger i forbindelse med fælleshuset og gildesalen. I vaskehuset finder du både vaskemaskiner og tørretumbler – som begge er nemme at betjene. Alternativt kan du installere både vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset i din lejlighed.

Plads til fester og gæster

Som lejer i Fjordglimt får du glæde af et skønt fælleshus, der kan rumme op til 150 mennesker i festsalen. Her kan du leje dig ind, når din fødselsdag skal fejres, børnene skal slå katten af tønden eller du får lyst til at samle familie og venner fra nær og fjern. I fælleshuset, der ligger i forbindelse med det fælles vaskehus, er der et godt køkken, en festsal, en garderobe og gode toiletter.